Lekker knutselen in de voorjaarsvakantie
met een licht-optocht als afsluiting.

In de voorjaarsvakantie van 17 tot 21 februari kun je 5 middagen lang binnenlopen bij buurtcentrum Beien aan de Meeuwenstraat 160  om gezellig creatief te knutselen. Van maandag tot vrijdag kun je van 13:00 tot 17:00 uur mooie dingen maken. Het thema is ‘onderwater wereld”. Wat denk je van een grote octopus? Of een mooie tropische vis? Of een kronkelende zeeslang?

We gaan werken met plastic afvalmateriaal (schoongemaakt!), papier en verf, en ook met lichtgevende materialen en lampjes. Aan het einde van de week, op vrijdagavond, gaan we met z’n allen met de werkstukken een grote licht-optocht houden door de wijk. Met als afsluiting lekkere warme chocomelk bij Beien.

Je mag één middag meedoen, maar ook alle vijf. De eerste dag kost één euro, elke dag daarna kost 50 cent per keer. Natuurlijk is er iets te drinken en wat lekkers aanwezig. De workshop wordt gegeven door Jolanda de Vos.

Krijg je al zin? Vul dit Formulier in, of geef je snel op bij buurtcentrum Beien aan de Meeuwenstraat 160,
tel. 053 – 737 02 68 (’s ochtends) of mailen naar : Jolandadevos@yahoo.com.

Geef je naam, je leeftijd en je adres door. En ook hoeveel middagen je zou willen komen. En vraag of één van je ouders wil meelopen in de optocht. De andere familieleden en buren komen natuurlijk kijken!

Tot ziens in de krokusvakantie.