Café HIER bevindt zich in de voormalige school de Huifkar in Enschede-Noord. Dit café is uitstekend geschikt als ontmoetingsplek voor buurtbewoners; om samen koffie te drinken of wat te eten, maar ook om activiteiten te ondernemen of te organiseren. Het is een mooie, gezellige ruimte met zitplaatsen voor ongeveer 40 personen. Er is ook een piano aanwezig voor eventueel wat muzikale omlijsting.

Het café kan gehuurd worden met name voor sociaal-culturele activiteiten. Het is (nog) niet te huur voor feesten en partijen, met uitzondering voor vrijwilligers die actief zijn binnen Beien. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de avonden barbeheer te doen en toezicht te houden bij de verhuur, zodat wij dit op termijn óók ‘s avonds kunnen aanbieden.

Maandag, dinsdag en donderdag kun je tussen de middag van 12:00 tot 13:00 uur lunchen. Op donderdag is er een gratis kop soep verkrijgbaar. Bovendien is er op de donderdagavonden in de éven weken vanaf 18.00 uur ook de mogelijkheid om binnen te lopen voor wat gezelligheid, met een kop soep en andere versnaperingen erbij. Kom gerust eens  vrijblijvend langs voor een praatje, misschien voor een luisterend oor, of gewoon om eens iemand te ontmoeten die in jouw buurt woont. Wie weet kun je zo iets voor elkaar betekenen.

Voor inlichtingen en boekingen: bel 053 – 737 02 68  (bereikbaar ma. t/m vr. van 9.00 tot 12.00  uur). Maar ook 24 uur per dag te bereiken via info@beien.nl