h

Het was een GEWELDIG feest. Met dank aan alle mensen die hebben geholpen, bedacht, uitgevoerd, gesteund en deelgenomen ❤❤.
Lucia, Els, Geert die letterlijk de hele avond heeft staan werken in de keuken.
Armanda Woldering voor je geweldige schmink, Anthony Beeren voor alweer een geniale voorstelling, Tamara Pol, Anika Boon , Marjolein Power, Kim Danneleit die echt iedereen kent en voor je leuke hapjes, Wijkbudgetten Deppenbroek en Wijkbudgetten Mekkelholt en iedereen die een handje hielp waar het nodig was. En dat was nodig want het was bij tijd en wijle zo chaotisch dat ik minimaal 6x mijn telefoon kwijt was, maar ik heb hem nog steeds.

Ook dit jaar komt de Sint weer naar Beien. Door corona zijn we weer gedwongen om te omdenken maar daar zijn we inmiddels goed in geworden. Dus we vragen al onze deelnemers om rekening te houden met de anderhalve meter regeling. Het event zal buiten plaatsvinden, zowel in de speeltuin als bij Beien. Dus paraplu mee als het regent.


Bij Beien krijgen de kinderen de gelegenheid om even persoonlijk met de Sint te praten wanneer ze in kleine groepjes
(familieverband) worden binnengeroepen en daarna aan de andere kant doorstromen naar buiten. Op deze manier willen we het feest toegankelijk maken voor iedereen.

We rekenen daarbij natuurlijk op de medewerking van alle ouders om dit kinderfeest gezellig en veilig te laten verlopen.

Mail naar info@beien.nl. Je krijgt dan een aanmeldformulier dat je terug kunt sturen en
dan zien we je graag op bezoek bij de Sint op vrijdag 26 november.

Groetjes van het Sintteam

Helaas zijn er weer strengere regels voor Corona waar ook Buurthuis Beien zich aan moet houden.
Zo geldt er helaas dat er weer een mondkapjes plicht is.

Ook zijn wij verplicht om bij de lunches om een Corona-Check te doen